Peter Okholm gav en tur op ad memory lane

Peter Okholm gav en tur op ad memory lane

Som altid kom der spændende gæster i Fanzonen og søndag eftermiddag inden kampen mod HØJ var ingen udtalelse. Vi har rigtigt fået snakket med spillere i denne weekend. Efter lækkert besøg af Snogdal, Søndergaard og Knudsen ved julefrokosten i lørdags, kom de to hurtige fløje, Kasper Skov Andersen og Anton Filtenborg forbi i Fanzonen.

Her kunne Kasper Skov fortælle at han er fra Haderslev, bor i Haderslev og arbejder som sælger hos Bygma i Tønder, hvor han sælger træ, især til erhvervskunder. Anton Filtenborg arbejder som lærervikar på Marieskolen, hvor han primært vikarierer ved lærer fravær. Begge spillere havde ikke umiddelbart planer om at skulle videre fra TM Tønder i nærmeste fremtid, så det lyder jo rigtigt godt. I en optakt til dagens kamp, var de to spillere ikke i tvivl om at det ville blive svært, men de så også muligheder.

Og så var der tid til en tur ned af Memory Lane med Peter Okholm, der havde masser af historier i ærmet. Peter er en af de spillere der både har spillet for TSF og for MUIF og det var dengang et ret spektakulært skifte. Han blev lokket til Virum/Sorgenfri af en bare 26 årig Ulrik Wilbæk og til trods for at man ikke rigtig tjente penge ved at spille håndbold, blev han professionel i Kassel. Turen gik også over Ribe HK og århusianske VRI, med hvem han spillede pokalfinale mod et meget stærkt GOG hold, med bl.a. Nikolaj Jacobsen på holdet. Der blev i det hele taget nævnt mange spillere, som han har spillet sammen med, såsom, Muggi, John Jacobsen og mange andre som man egentlig helt havde glemt. En lækker tur der gav minder og der skal lyde en kæmpe tak for besøget til Peter Okholm, for et fremragende foredrag.

Endeligt var der kamp i Tønderhal 2, men desværre ramte HØJ en fremragende dag og det var helt fortjent at de vandt kampen med 28-36. Vi er desværre ikke helt der, hvor HØJ er endnu, men vi har et stærkt hold og vi skal nok nå dertil. I projekt 26 planen står der intet om at vi skal kunne slå HØJ i 2023, det skal nok komme, og vi er allerede nået rigtig langt i planen.