TMT Red Support havde en skøn aften

TMT Red Support havde en skøn aften

Morten Schneider, TMT Red Supports arrangementsmand, han kan sætte en fest på benene og lørdag aften gjorde han det endnu engang, med fantastisk og uvurderlig hjælp fra fruen, Marianne Schneider. Tak for jer.

Og der blev spist, klokken 18.00 præcis, sådan cirka. Den lækre julebuffet fra vores sponsor Kvickly Tønder, tilsat lidt hjemmelavet, blev spist med stor appetit. Maden var simpelthen så lækker, at vi for en gangs skyld ikke har super meget til overs. Efter en times spisning fik vi besøg af tre store drenge, der ankom i en VW UP. Det var de tre roommates, forsvarsspecialisterne Carl Søndergaard og Kasper V. Knudsen, samt den hurtige og finurlige venstrefløj, Nicolai Snogdal.

Dem fik vi lige en lille snak med. De tre har alle en fortid i Skovbakken, og det er jo lidt naturstridigt at flytte fra Århus til Tønder. Normalt går det den anden vej, men de tre kunne berette om at det naturligvis var håndbolden der havde fået dem til at flytte til Tønder og Århus er der jo stadigvæk. Kasper V. Knudsen måtte også lige fortælle historien om hvordan han fik kontrakt i TMT, via nogle træninger, som han frivilligt kom til. Kasper og Carl kunne fortælle hvor fedt det er at dække treer, mens Snogdal ikke tog det så tungt at man som fløjspiller, ikke altid får bolden lige meget.

Endeligt fortalte de om hvor fedt det er at spille i Tønderhal 2. Når man kommer fra Skovbakken, er det jo alligevel en lille forskel. Snogdal spillede senest for Kolding og var lidt mere vant til mange tilskuere. Spillerne var meget enige om at det gør en kæmpe forskal at Red Support altid er med på udebane og som Carl tilføjede, så var det lidt irriterende da man var modstander, men nu er det bare fedt. Sidst blev der givet et oplæg til søndagens kamp, som alle godt ved bliver svær, mod en modstander der har en masse individuelle kvaliteter. De tre blev lidt hængenede, fik en sodavand og lidt mere privat snak, inden de skulle hjem til kæresterne. Vi siger tusind tak for besøget, det var virkelig hyggeligt.

Lidt senere kiggede Ole Linnet og Lars Krarup lige forbi og ønskede os god fest. Det betyder virkelig meget at de lige gør det. Og så var der livemusik. Far & Søn, der nu er en trio spillede to sæt. De leverer bare varen, så det var rigtig godt. Desuden havde de fået lavet en lampe, som er et TMT Logo. SÅDAN. Ved 23.tiden sluttede festen og vi skulle hjem og gøre os klar til søndagens brag mod HØJ. Tak for en super aften, alle mand. Og endnu engang, Tak for hjælpen Marianne.