10 år på godt og ondt

TMT Red support kunne i går den 26.juli 2016 fejre 10 års jubilæum.

Det har været 10 år på godt og ondt, som et bedre ægteskab, med op og nedture, men det har været det hele værd. Lad os i anledning af vores fødselsdag kigge tilbage på de 10 år der er gået.

Det hele startede med en skilsmisse. Da Tønder og SønderjyskE ikke længere kunne få ægteskabet til at fungere og Tønder helt fornuftigt valgte at bo alene. TM Tønder blev skabt, og det samme gjorde TMT Red Support.

6 spillere fra den gamle trup blev i Tønder, mens resten af truppen blev hentet rundt omkring. Vi husker alle første hjemmekamp. det var mod Stoholm og vi tabte 22-44. Næste hjemmekamp var mod Mors/Thy, den blev tabt, men indsatsen gav håb. Næste kamp var i Ribe og masser af tilskuere var med og TM Tønder vandt sin første sejr.

Det var vendepunktet, og TM Tønder var i denne sæson langt fra nedrykning og nedrykningsspil i den sæson. Sæson 2 var endnu bedre og vi sluttede lige uden for oprykningsspil. masser af fede kampe i helvede i syd, omend det ikke gik så godt på udebane. Red Support var ofte 30-35 mand afsted til udekampene, og Tønderhallen var stuvende fuld til hjemmekampene.

Vi var Sønderjyllands håndboldflagskib, vi var stolte og TM Tønder var virkelig på landkortet. TMT Red Support gjorde med deres indtog i de Danske haller et godt indtryk og blev landskendte. Ofte blev vi beskrevet som Danmarks bedste fanklub, hvilket vi den dag i dag, stadig prøver at leve op til.

Se med i morgen, når historien fortsætter.

10 år på godt og ondt