Der bliver gang i den i Tønderhallerne

Der bliver gang i den i Tønderhallerne

Der bliver gang i den på søndag, hvor der er spinning i erhvervsklubben fra klokken 13.00. TMT Red Support har naturligvis også en cykel og deltager i løbet og med fine undersponsorer til vores cykel. Således har Volkswagen Tønder valgt at smide et stort sposorat på vores cykel, der derudover får fine sponsorater fra Finn Hedegaard, Ernst Johannsen, Jens Malle, Edith Dahlmann, Alis Hansen, John Ahrnkiel, Nina/Lars Hinrichsen og Allan Mattesen Jacobsen. Så vi forventer at kunne bidrage med et ret stort beløb ved spinning i år. Tusind tak for sponsoraterne.

Der vil som sædvanligt være Fanzone, omend det bliver en lidt kortere, men dog spændende udgave. Det er sådan at vi har et bord til 12 i erhvervsklubben hvor der er Buffet fra Øster Højst Kro. Vi skal kun bruge de 7 pladser, så der trækkes lod i fanzonen om de øvrige fem pladser. Eneste krav er at man er i Fanzonen og er medlem af Red Support.

Vi kigger på den nedre del af 1.division og ser hvem der har de dårligste forudsætninger for at undgå nedrykning, inden vi trækker lod om de fem billetter til Buffet. Vi får også besøg af Jonas Wilde, Rune Hinrichsen og Jaris Tobeler i Fanzonen og ca.14.10 går vi over og spiser, dem der er så heldige at have en plads ved bordet.

Vi ses, til spinning kl.13.00 og i Fanzonen kl.13.45. Og klokken 15.00 skal Odder have tæsk.