Vi ser frem til et spændende 2024

Vi ser frem til et spændende 2024

Foråret 2023 var lige så svingende, som vi snart efterhånden var vant til. Vi startede med to uafgjorte og en sejr. To nederlag blev fulgt op af to sikre sejre, inden vi sluttede sæsonen af med tre nederlag, det ene på hele 15 mål. Derfor så vi også frem til at der skulle ske store udskiftninger i truppen, med hele 12 nye spillere, en ny træner og i det hele taget bare store forandringer.

Og efteråret blev også noget helt andet. Efter seks fine træningskampe, så det nye projekt rigtig spændende ud. Og holdet har præsteret, hvad vi kunne forvente. Man var stadig ikke helt der, hvor man kunne slå de 4-5 tophold, men har så til gengæld leveret varen mod de andre hold. Det indikerer at man har været klar til at møde de hold, som man var favoritter imod, og det er særdeles positivt. Intet er være, end at misse sin målsætning, fordi man har floppet mod bundholdene.

Nu kigger vi så fremad, ind i 2024, som stadig er purungt. Og kigger vi ind i krystalkuglen, så ser vi mange positive ting for TMT. Først og fremmest skal der holdes fast i den gode indstilling, som holdet har når de er favoritter. Og så er holdet nu så sammenspillet at vi skal kunne levere gode resultater mod topholdene og tage nogle point fra dem, hist og her. Vi er helt overbeviste om at det kommer til at ske i foråret 2024. Vi lægger ud mod Grindsted og man ved jo aldrig rigtig hvad der sker i runde et efter jul. Vi tror på at vi kan hente 4-6 point mod de fem tophold, at vi kan vinde hjemme mod de andre midterhold, som TSØ og FIF, og at vi slutter i top 5.

Et par spillere er stoppet i TMT og Thomas Clausen er kommet hjem igen. I foråret skal truppen selvfølgelig lige ses igennem og der vil jo nok komme lidt små ændringer. Efter sommerferien skal vi altså ikke bruge en masse kampe på at finde sammen, men kan starte op med en god anciennitet. Derfor tror vi også på et flot efterår 2024 af drengene. Top 3 skal være realistisk, men konkurrencen er også kæmpe stor. Også i næste sæson vil der være 7 hold, der alle vil i top 3, så fire af dem når jo ikke målsætningen. Vi skal bare sørge for at vi ikke er en af de fire. TMT Red Support skal gøre sit til at holdet lykkes. Vi ved godt selv at vi er en af danmarks stærkeste fanklubber og det SKAL vi leve op til.

Alt i alt ser 2024 ud som året, hvor TMT kan slå igennem og blive en del af den absolutte top i 1.division, igen.