Vær med til at kåre årets spiller i TM Tønder, sæson 22/23

Vær med til at kåre årets spiller i TM Tønder, sæson 22/23

I TMT Red Support har vi nomineret fire spillere, som alle fortjener at blive årets spiller i denne sæson. Herunder præsenterer vi dem alle 4, hvorfor vi synes at det netop er dem der er de nominerede. Tirsdag morgen og måneden ud har vi så en facebook afstemning, hvor du kan stemme på din favorit, mellem disse 4 TMT spillere.

 

Andreas Meyer Ejlersen: Den første måned i TMT trøjen sejlede forsvaret og der manglede redninger. Med ændringen til 5-1 forsvaret og bedre relationer mellem forsvar og keeper, ja så kom redningerne også. Andreas Meyer Ejlersen er bare blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem og efter jul er det blevet helt fantastisk og han fremstår som en af 1.divisions bedste keepere lige nu, hvis ikke den bedste.

 

Viktor Bergholt: En vigtig spiller i 5-1 forsvaret. En snu hund der er helt fantastisk til at opsnappe de løse bolde og til at løbe kontraerne. Selvsikker i sit spil i begge ender af banen og scorer også en del mål fra fløjen. Viktor er en komplet spiller som har sat sig på toppen af klubbens topscorerliste med 121 mål i 21 kampe.

 

 

 

Kristoffer Vestergaard: En uhyre vigtig spiller i det etablerede angrebsspil. kristoffer er manden der styrer angrebsspillet og det med enorm høj fart. I forsvaret udvikler han sig hele tiden og gør det fint på fløjen. Der er altid mål i den lille playmaker og han har sat sig solidt på andenpladsen på klubbens topscorerliste med 83 mål i 20 kampe.

 

 

 

Anton Filtenborg: Her taler vi om en spiller i rivende udvikling i TMT. En forsvarsspiller af allerfineste karat og til trods for at han dækker back, er han også stærk i kontraspillet. Antons største svaghed var udnyttelsesprocenten, men den har han fået derop hvor den skal være, er blevet utrolig selvsikker i sine afslutninger og brænder efterhånden ikke mange skud.

 

 

Følg med på facebook fra tirsdag morgen, hvor du kan stemme på din favorit.