Skal du med på Ragnarock og til håndbold i Ølstykke?

Skal du med på Ragnarock og til håndbold i Ølstykke?

TMT Red support giver den hele armen til næste udekamp, som er mod HØJ. Der er landsholdspause i denne weekend og næste weekend sidder TMT over, da vi skulle have spillet hjemme mod Ajax, der er blevet trukket ud af turneringen. Den 25.marts giver vi den så hele armen, med tilbud om at komme en tur på Ragnarock. Der vil blive kørt til Sjælland i to busser og den ene tager en overnatning i Helsingør.

Først lidt statistik omkring udekampen mod HØJ. Vi har de seneste to sæsoner slået dem i Jyllingehallen og det har de taget konsekvensen af og har flyttet kampen til Ølstykkehallen. Der har de spillet en del kampe i denne sæson og de seneste fire opgør i den hal har givet et enkelt point af otte mulige. De seneste 10 år har TMT spillet 7 gange i Ølstykke eller Jyllinge og det har resulteret i 6 sejre til TMT og en enkelt sejr til HØJ, i Jyllingehallen. Så rent statistisk har vi ikke det store at frygte. Til gengæld har HØJ vundet de seneste tre gange i Tønder. I alt har vi vundet 11 af de seneste 15 kampe mod HØJ.

Men inden vi kommer til Ølstykke, gør vi holdt i Roskilde, for at besøge Ragnarock, et museum der har en udstilling med Roskildefestivalen gennem 50 år. Det koster ikke noget at komme ind i Ragnarocks butik og cafeteria, kun besøg på selve museet koster og vi har strikket et godt tilbud sammen til vore medlemmer. Således betaler man kun for entreen på museet og i Ølstykkehallen, hvis man vælger begge dele og transporten frem og tilbage er dermed gratis.

Efter kampen kører den ene bus hjem igen, mens den anden bus kører videre til Helsingør og overnatter. Dagen efter vil der så være lidt oplevelser for de der overnatter. programmet er ikke lagt endnu, men det kunne evt. være et besøg på Kronborg. Det er noget de deltagende selv finder ud af.

Dagstur incl. Ragnarock: 200 kr. (ikke medlemmer 400 kr.).

Overnatningstur incl. Ragnarock og overnatning i 4 personers værelse og morgenmad: 465 kr. (kun for medlemmer).

Afgang fra Tønderhallerne forventes at være klokken 8.00

Begge busser har kun få pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig til Allan på tlf. 51 29 33 50 (helst på sms).

På nedenstående billede ses Gasolins gamle bil Betzy, som også kan ses på Ragnarock.