Vejlby-Riisskov hallerne er næste opgave

Vejlby-Riisskov hallerne er næste opgave

TM Tønder Håndbold fik desværre ikke de to point mod HØJ, som vi ellers havde sat næsen op efter, så det må nu gå ud over Skovbakken, der har hjemme i Vejlby-Risskov i Århus Nord, et langt udkast fra Ikea, i retning Århus bugt. Skovbakken spillede en flot sæsonstart, hvor kun en af de første seks kampe blev tabt. Siden er det blevet til fem nederlag i træk, så det er et sultent og såret dyr der venter på TMT. Mens Skovbakken blot har fejret sejren en enkelt gang hjemme i egen arena, har TMT en flot udebane statistik med fire sejre i fem kampe og den statistik skulle gerne forbedres en smule på søndag.

Og her kommer du ind i billedet, for vi har lejet en 20 personers bus hos Agerskov Turistfart og vi har pt. 3 pladser tilbage i bussen. Vi vil jo gerne have fyldt bussen helt op, så vi kan give drengene i de røde trøjer, den allerbedste opbakning i Århus. Derfor er det nu du skal tilmelde dig turen. Som et ekstra krydderi, vil vi igen give turen gratis til ungdomsspillere i TM Tønder Håndbold. Vi kan altså finde plads til 3 ungdomsspillere og er du under 16 år, kommer du tilmed gratis ind i hallen til kampen. Vi håber naturligvis også at se en masse Tønderfolk med adresse i Århus, som vil hjælpe os med opbakningen.

Der vil være gratis Julebryg og Cola i bussen, som vi har fået af de tre spillere, der besøgte os ved vores julefrokost.

Kontakt os endelig, hvis du lige mangler at få nogle timer til at gå søndag eftermiddag, med lækker bold i Århus.

Kampstart: Søndag kl.16.00

Afgang fra Tønderhal 2: Søndag klokken 12.45

Hjemkomst ved Tønderhal 2: ca. kl. 20.30

Pris for medlemmer: 170 kroner for transport og entre.

Pris for ungdomsspillere i TMT: Gratis.

Kontakt: Allan Mattesen Jacobsen 51 29 33 50