Der spilles om Kommunemesterskabet i Santandercup'en

Der spilles om Kommunemesterskabet i Santandercup'en

I går var der lodtrækning i Santandercup’en, der har forandret sig i forhold tidligere, hvor det hele var delt op i øst og vest. Dengang var hele Jylland vestrækken, mens Fyn og Sjælland var østrækken. Nu er det delt op i regioner, så vi dermed ikke skal ud på alt for lange ture, allerede i 4.runde. Det betyder så også at ligaholdene, sammen 1.division, 2.division og 3.division alle starter her i 4.runde, som gerne skulle være afviklet, senest den 16.Februar.

Region Syd strækker sig over Sydjylland og Fyn, og blandt de hold vi kunne trække var ligaholdene Ribe-Esbjerg, Fredericia, SønderjyskE og Kolding (GOG er oversidder), mens vi fra 1.division kunne trække Grindsted og HC Odense. Lavest rangeret hold ville være Team Vest fra Oksbøl og så var der lige de lokale hold fra BBI Saxburg (DS), samt fra Tønder Kommune, kunne vi trække Øster Højst UIF (S1). Og det blev så lokalt som det overhovedet kunne være, da vi trak Øster Højst, der spiller deres hjemmekamp i Klosterhallen. Mon ikke der bliver fest i Hal 4 i Klosterhallen til dette fantastiske opgør.

Øster Højst UIF har netop sikret sig endnu en sæson i serie 1 efter et fantastisk opgør mod Ensted, hvor 25-27 bliver til 28-27 i de sidste par minutter, så først og fremmest stort tillykke til Øster Højst. Ud over at det er et lokalopgør, så har klubberne også flere fælles sponsorer, ligesom Flemming Andersen er fotograf for begge hold. Det bliver også spændende hvem der skal synge Øster Højst sangen efter kampen og hvem ved om der står en middag på Øster Højst Kro på spil.

BBI Saxburg skal i øvrigt møde SønderjyskE, så måske venter et nyt lokalopgør mellem TMT og BBI i 5.runde.