Fredag aften var Rækker Mølle hallen vores

Klokken 17 nul dut, eller cirka deromkring rullede Kasper Ottsen ind på sin jernhest som sidste mand, og turen gik mod Rækker Mølle. Og det var med den helt store tro på vore drenge og med højt humør, vi drog afsted. Og når vi taler om drenge, så var seks drenge fra U13 og U15 drengene med på turen og det skulle vise sig at være en god ide. Korskro var stedet hvor aftensmaden blev indtaget og videre gik det, med Lars Aaboe bag rattet i bussen fra Agerskov Turistfart. Vi var i gode hænder. (det havde vi lovet ham at skrive 🙂 ).

I hallen var det ungdomsspillerne, der sammen med Esben stod for at holde gang i trommerne. Der blev trommet lystigt, allerede under opvarmningen, drengene havde en fantastisk energi. Desværre smittede energien ikke af på holdet, i hvert fald de første 10 minutter, hvor Rækker Mølle sad på kampen. Vi fik heldigvis også gang i angrebsspillet og drengene skal roses for at de lykkedes med at holde snor i hjemmeholdet. At vi kunne gå til pause med en føring på 16-17, var vi bestemt ikke utilfredse med.

I de første seks minutter af 2.halvleg får Rækker Mølle scoret tre gange og fører 19-18, men så var der heller ikke flere huller at finde i vores forsvar. Trommedaskernes energi havde nu en smittende effekt og Knudsen, Søndergaard, Livio og hvem der ellers stod dernede lukkede fuldstændig af, om de spillede 6-6 eller 7-6. ingen huller i vores forsvar. På 15 minutter lukkede vi blot to mål ind, det ene på en kontra. Siim og forsvaret havde helt styr på det og kontrafasen sad lige i skabet. Lars Krarup behøvede end ikke at bruge en eneste af sine to timeouts i 2.halvleg. Efter sejrssang og Øster Højst sangen, kunne vi tjekke ud af hallen med en sikker sejr på 23-33. Fantastisk præstation.

Hjemturen var festlig. TMT Red Support gav en omgang i bussen og der blev sunget slagsange. Alle var glade for præstationen, på og uden for banen og selvfølgelig nede i vores hjørne. Kæmpe tak til de seks ungdomsspillere og til alle Red Supportere. I leverede varen. Vi var 29 mand i bussen, men hold op hvor var der mange der heppede på TMT i den hal. At der er flere tilskuere i hallen end indbyggere i byen forstår vi nu. De var der jo for at se TMT. Vi gætter på at omkring 70 mennesker holdt med os.

Fra omkring Varde og resten af vejen hjem blev der stille og roligt mere stille i bussen. Trætheden meldte sig efter en fantastisk fredag aften, hvor Rækker Mølle hallen virkelig var vores i et par timer.

Næste udebanekamp går turen til Herning, igen i stor bus, og her håber vi at drengene igen kan finde tid til at afse en fredag aften i godt selskab. Det bliver en svære kamp, men vi er ikke bange for nogen.