Alt klappede søndag eftermiddag i Tønderhallerne

Alt klappede søndag eftermiddag i Tønderhallerne

Foto: Torben Lund

Det var en herlig søndag i Tønderhallerne i går, Søndag. Det startede klokken 13.00 med det store spinningsarrangement. Der kunne godt have været flere hold, men de hold der var sled og slæbte. Også Pernille, Peter, Per og Jens, der var holdet som TMT Red Support havde fået sat sammen. Vi lå længe og sloges med Kreditbanken og Ecco om 5.pladsen, men måtte tage til takke med at blive nummer 7. Hvad bedre var, så lykkedes det at køre 10.383 kroner ind, med stor hjælp fra vore medsponsorer Volkswagen Tønder og en masse private sponsorer. Tusind tak for støtten. Sammen med de 5.618 kroner vi gik ind under Støtteturen, har TMT Red Support allerede tjent 16.001 kroner hjem til TM Tønder i årets første to måneder. SÅDAN!!!

Fanzonen blev en lidt kortere affære end normalt, da vi havde et bord i erhvervsklubben og var inviteret på Buffet. I fanzonen fik vi kigget på hvorfor kampen mod Odder var så enorm vigtig. Vi kunne konstatere at det ser skidt ud for Otterup, men fynboerne er en fed klub med en fed opbakning i egen hal, så vi håber da de overlever. Der blev ved lodtrækning fundet 5 medlemmer, der blev inviteret med til Buffet.

Inden vi skulle over og spise var der besøg af Jaris Tobeler, Jonas Wilde og Rune Hinrichsen, der fortalte lidt om deres tid i Flensburg/Handewitt og grunden til at rejse hjemmefra i en ung alder for at spille ungdomshåndbold netop der. Der blev også fortalt om deres tid i TMT, indtil nu. Alle tre syntes at de havde haft en rigtig god tid i klubben og med Red Support. Og så gav de lige et lille oplæg til dagens vigtige kamp.

Efter at have fået stillet sulten skulle vi så en tur i hallen. Der skulle spilles mod Odder. Heldigvis stod vores forsvar rigtig godt, for hold da lige op nogle underlige fejl der blev lavet i angrebet. Men det stærke forsvar fik også Odder til at lave mange fejl og når de kom til gode afslutninger, viste Andreas Meyer Ejlersen sig som en målmand i ren verdensklasse. Hold da op en præstation. Efter pausen fik TMT minimeret fejlene og kampen blev hurtigt afgjort. Odder var nedspillet og lavede frygtelige fejl, og så vandt vi 27-17. På trods af fejlene i 1.halvleg, så spillede TMT altså en rigtig god kamp.

Blev man lidt længere i hallen kunne man så se 2.holdet slutte dagen godt af. De to hold lå side om side i tabellen, men det var svært at se på banen. Fra 12-10 i slutningen af 1.halvleg var der kun et hold på banen og via 15-10 kunne TMT vinde 27-15 og sætte sig på en flot 4.plads i tabellen. Odense kiksede fuldstændig i syv mod seks spillet, hvilket kun 15 scorede mål tydeligt viser.

Tak for en god søndag, vi smider lige et par billeder af vore stærke spinnere herunder, hvor Jens fik en gave for at vinde en indlagt spurt: