Der blev skudt hul på Mads Hviid

Efter en ganske udmærket start af, ikke mindst Thomas Clausen, fik TM Tønder bragt sig foran 5-7 i Skovbakken. Det huede de mere end 20 supportere der fyldte godt i det ene hjørne af en relativ tom hal i Vejlby Risskov Hallen, hvor der normalt er super stemning til Basketball kampe. Skovbakken havde slet ikke samme niveau som i den omvendte kamp, men næsten 11 minutter med bare en TMT scoring, gjorde at hjemmeholdet kunne bringe sig foran 11-8. Der blev simpelthen spillet med for mange tekniske fejl og første halvleg der sluttede 13-11 lignede lidt de to seneste udekampe i Otterup og Maribo.

Heldigvis kom vi stærkt ud til 2.halvleg, hvor Skovbakkens bedste mand blev sendt i bad i første TMT angreb, med et klokkeklart rødt kort. TMT kom foran 13-14 og humøret hos supporterne steg igen. Med to mål af Viktor Bergholt blev det 16-16, men Skovbakkens Rasmus Mørup var inde i en god periode og gjorde det til 18-16. Mads Hviid i Skovbakkens mål var også inde i en god periode, med flotte redninger og Wolle måtte reagere.

Andreas Hylleberg kom ind og han fik straks skudt hul på Mads Hviid. Desværre havde Skovbakken også fået skudt hul på Meyer og Jonas Wilde måtte ind. Andreas Hylleberg diskede ud over de flotte mål også op med flotte udspil til Viktor Bergholt og han kvitterede med enorm skarphed fra fløjen. Det var en fornøjelse at se hvordan de to brillerede. De stod for samtlige TMT mål fra 14-15 til 23-24, inden Damgaard scorede til 23-25. Det var en underholdende 2.halvleg uden lige så mange fejl som i første halvleg, men desværre rakte det kun lige til et enkelt point, 25-25. Det var skuffende lige da kampen sluttede, men pointdelingen var vel sådan set fortjent nok. Skuffelsen var dog ikke større end at supporterne brød ud i en fødselsdagssang til Jonas Wilde, der nød det i fulde drag.

Desuden skal der lyde stor ros til kampens dommerpar. Der var fejl, men det var ikke mange, så overordnet set en stærk kamp af dem.