Kun kampens resultat var ærgerligt

Kun kampens resultat var ærgerligt

Foto: Torben Lund, vores husfotograf.

I efteråret faldt vi over en lille familie, Nickie og Kim Spangsberg Rossen og deres børn Nicklas og Nynne. Kim lavede flere opslag på TMT’s facebookside omkring Nicklas’ kærlighed til TM Tønder Håndbold. Nicklas sidder i kørestol og i har måske set dem bag målet i samme ende som Red Support opholder sig. Man kunne mærke hvor meget familien gjorde, for at deres dreng fik nogle fantastiske oplevelser med TMT og vi i TMT Red Support ville også gerne give Nicklas en spændende oplevelse. Derfor lovede vi familien at når vi kom afsted på den rigtige tur i stor bus, så ville vi invitere dem med.

Siden er Kim Spangsberg Rossen blevet en del af TM Tønders holdleder gruppe og har virkelig fået TMT under huden. I søndags kom så den helt rigtige tur, hvor familien deltog i udekampen mod Grindsted. det var som altid en rigtig hyggelig tur og det var tydeligt at Nicklas glædede sig til kampen, mens femårige Nynne syntes at det var sejt at køre i bus. Vi holdt en lille spisepause i Korskro og så gik turen videre til Grindsted.

Vi var små 30 mand i bussen og i alt var der nok over 50 TMT supportere i hallen. Desværre ramte vores hold en dårlig periode i første halvleg og kom til at halte efter i resten af kampen. I 2.halvleg var vi ved at nå op, men så sneg der sig for mange fejl ind i angrebsspillet og kampen blev tabt 27-24. På vej ud af hallen kunne Nicklas da også konstatere at “vi var ikke gode i dag” og det havde han fuldstændig ret i.

Turen gik hjemad og der var egentlig ikke nogen større skuffelse blandt supporterne. En kamp var tabt, men der venter en ny på søndag, det skal nok gå. Vi vil gerne takke Nicklas, Nynne og deres forældre for at de tog med, det var nu hyggeligt og vi håber at vi kan finde endnu en tur der passer ind i en familie med små børn. Vi ses i Tønderhallerne på søndag, hvor der i fanzonen vil være muligt at vinde en gang Buffet, hvis man altså er medlem af Red Support.