Vi starter 15 minutter tidligere på søndag

Vi starter 15 minutter tidligere på søndag

På søndag er der atter topkamp i Tønderhallerne, når subtop møder top, TM Tønder vs. Grindsted. Kampen starter klokken 15.00, men TMT Red Support er klar længe før, allerede kl.13.30 starter fanzonen. Det er der flere grunde til, bl.a. at en af vore gæster har taktikmøde kl.13.50 og fordi OK og Kvickly Tønder kommer til at fylde i fanzonen denne gang.

Vi har inviteret Andreas Meyer Ejlersen og Tobias Balsby-Pedersen og i hvert fald førstnævnte har ønsket at komme lidt tidligere, da keeperne har taktikmøde kl.13.50. Det vil vi naturligvis ikke stå i vejen for, så vi lukker dørene op kl.13.30 denne gang. Om Balsby også kommer tidligere, finder vi lige ud af, vi skal nok få det til at lykkes.

Og så har vi lavet en aftale med  vores sølvsponsor, Kvickly Tønder, der sammen med OK er kampsponsor til dagens kamp, om at disse to også vil få fuld fokus i Fanzonen. Det betyder at der vil være mulighed for at vinde merchandise fra OK i dagens fanzone, via noget konkurrence. Så lidt god viden om Kvickly Tønder og OK vil være en god ide. Vi hjælper jer også med OK’s App, hvis der skulle blive brug for det.

Sidst, men ikke mindst, så er vi jo i gang med TMT’s støttetur og så skal vi jo have snakket lidt håndbold, inden vi går i hallen og giver den fuld gas for “Drengene fra TMT”.

Vi ses klokken 13.30, Sammen er vi stærke.