Fanzonen åbner 13.15 på søndag

Fanzonen åbner 13.15 på søndag

Ved den seneste Fanzone, før kampen mod Grindsted, var kampsponsor OK og Kvickly Tønder i centrum. her var bl.a. en konkurence, hvor de to vindere Kim L og Flæske (foto) vidste mest om Kvickly Tønder og OK og vandt hver deres OK taske. Efterfølgende fortalte Kim Møller en hel masse om Kvickly/Brugsens historie i Tønder. Der var også besøg af Meyer og Balsby og her kom vi vidt omkring og de fortalte bl.a. hvorfor de havde valgt at forlænge med TMT.

På søndag er der så fanzone igen og denne gang starter vi 30 minutter tidligere, da kampen er fremrykket til 14.30. Vi mødes derfor klokken 13.15, hvor vi starter op med besøg af Nick Bøg og Morten Libak og høre lidt om hvordan de har det det i Tønder og TMT, og vi skal selvfølgelig også have en optakt til dagens kamp, og høre om Morten glæder sig til fredag, hvor turen går til Rækker Mølle. Vi glæder os til at lære de to spillere nærmere at kende.

Og så har vi haft en bus afsted til EM I håndbold i Hamburg. Esben Lind vil fortælle om den tur, inden vi skal have kigget lidt på hvad det er for ændringer der er på vej i ligaen og 1.division og hvad konsekvenserne ifølge os vil være. Vi skal også lige have talt om præstationerne i de to seneste kampe og have kigget lidt på, hvad vi tror og tænker om hvad der kommer af ændringer i truppen. Selv om vi ikke ved noget, så har man jo altid nogle fornemmelser for, hvad der rører på sig.

Vi ses i Fanzonen på søndag klokken 13.15