Vi havde besøg af Tobias og Mikkel

Vi havde besøg af Tobias og Mikkel

Endnu engang startede søndagen med Fanzone i Tønderhallerne og der var masser på programmet i denne første Fanzone i 2023. Vi startede klokken 13.45 med at Kim havde sat et billede på med de fire logoer vi har haft i vores historie, altså den del af historien efter SønderjyskE tiden. Kim fortalte om vores historie hvor vi blev selvstændige og hvad de fire logoer havde af betydning og hvad der var sket, mens vi havde det enkelte logo.

Og så kom Mikkel Damgaard og Tobias Balsby-Pedersen forbi og i Fanzonen snakker vi ikke kun om kampoplæg. Vi spørger ind til spillernes tid før de kom til klubben og blandt andet fortalte Balsby om at han var i Norge da Covid-19 brød ud og kom til Ajax derfra. Han fortalte også at han befandt sig godt i TMT hvor han har en rolle på holdet. Desuden fortalte Mikkel om hans comeback efter en lille pause fra håndbolden og hvor hårdt det havde været at komme tilbage i form. Til sidst gav de to stærke stregspillere et oplæg til kampen.

Så var der konkurrence tid. En spillertrøje som Simon Egtved har spillet i, i TMT var på højkant og 4 mand m/k stillede op og skulle besvare fem spørgsmål om Viktor Bergholt og Mikkel Hansen. I et tæt opløb var det Kim L der vandt trøjen. Vi gennemgik også hvordan holdet og de enkelte spillere havde klaret sig gennem sæsonen og var egentlig gennemgående tilfredse. Der var ekstra roser til Anton Filtenborg, der så heldigvis leverede en strålende indsats. Der blev også sagt pæne ord om Michael Wollesen som bestemt har løst opgaven i TMT.

I hallen blev det til en fightersejr over Roskilde på 30-25. En kamp som vi sådan set kontrollerede de sidste 40 minutter, så det var rigtig fint. Nogle af os blev i hallen og så 2.holdet tvære topholdet fra Nyborg ud med 33-23. Her var det nok nærmere TMT der lignede et tophold. Oversidderne fra 1.holdet leverede en flot kamp, men også de faste 2.holdsspillere viste sig flot frem. Så alt i alt en god TMT dag i Tønderhallerne.