En dejlig dag og to sikre point i lommen

Klokken 8 præcis, sådan cirka, drog de første afsted fra Tønderhallerne lørdag morgen. Målet var Køge og det gik stille og roligt uden den store tidsplan afsted, på banen derudaf’. I Nyborg fik vi lidt morgenmad, og turen fortsatte mod Køge Centrum. Skovtårnet blev droppet, ingen gad rigtigt derop, så vi gik en tur i Køge centrum, en rigtig flot by med marked på torvet. Nogle af os gik på cafe og fik hjemmelavet is og kaffe og det var rigtig hyggeligt. Andre gik på en anden cafe og fik et godt måltid. Efter lidt shopping kørte vi til Køgehallerne. Få minutter ankom den anden bus, der var kørt fra Tønder klokken 10.30.

Vel ankommet til hallen mødte vi nogle gamle Tøndringer. Marius havde kontaktet Peter Jepsen og han kom til Køge sammen med Manfred ‘Manni’ Sørensen, Jørgen Olsen og Jens Riggelsen. Det var virkelig hyggeligt og de ses på billedet nederst, sammen med nogle af dem fra morgenbussen.

Spillemæssigt var TMT ikke helt i omdrejninger fra start. Køge var dygtige i deres forsvarsspil og stødte hele tiden frem mod boldholderen, hvorfor vi ikke fik flow i vores angrebsspil. Køges Malte Schnoor, som vi jo kender i TMT, styrede flot deres angrebsspil, men heldigvis lukkede vi kun 12 mål ind i første halvleg og var kun bagud med 12-11. Efter pausen fik vi styr på deres forsvarsspil og Malte Schnoor blev af vores forsvar tvunget til at spille mere individuelt. Det gjorde han fantastisk, men det rakte ikke til at kampen blev rigtig spændende, så efter en stærk 2.halvleg vandt TM Tønder med 25-32. Det var især Jette rigtig godt tilfreds med, for det var lige hvad hun havde tippet på, så hun tog lige puljen. Stort tillykke til Jette.

Hjemad gik det i to busser og efter noget aftensmad på Fyn kunne vi vende hjem til Tønder klokken lidt over otte. Med to point og med en hyggelig tur til Køge i tankerne. Og trods en skidt start stod vi på ingen måde og tvivlede på drengene. Vi havde hele tiden fornemmelsen af at det skulle de nok vende. Er der nogen der kan det, så er det Lars og drengene. Tak for kampen Malte Scnoor, du gjorde det bragende godt.