TMT Red Support indtog Amager og Frederiksberg

TMT Red Support indtog Amager og Frederiksberg

TMT Red Support drog søndag afsted mod Sjælland i to minibusser. Allan havde fyldt en bus og tog tidligt afsted. Planen var et besøg i Skovtårnet i det sydlige Sjælland, men vejret var ikke lige til et besøg der. I stedet gik turen til Amager, hvor Copenhill i det nordlige Amager, tæt på indre København blev besøgt. Der blev også tid til et besøg omkring Kastrup Lufthavn, noget længere ude på Amager og på Flyvergrillen blev der tid til et måltid. Bus to med Esben som chauffør tog direkte til Frederiksberg. Et lækkert måltid blev indtaget i Nyborg.

I hallen blev der spillet lidt for meget på FIF’s præmisser og vi kunne være tilfredse med 17-17 ved pausen. Dommerne havde ikke deres bedste dag og havde svært ved at følge med i det til tider opskruede tempo. Det skal dog siges at det var i begge ender og sol og vind blev vel delt ret lige over 60 minutter.

Det samme efter pausen. TMT haltede efter. Mathias Nikolajsen og vore fløje, Bergholt og Filtenborg skal have de største roser, men helten var i sidste ende keeper Emil Mathiasen der kom ind og pillede pynten af FIF. Den sidste kendelse gik vores vej og fik FIF op i det røde felt, men over 60 minutter blev FIF nu ikke ligefrem snydt. Kampen endte 31-31 og det var vi egentlig okay tilfredse med.

På søndag er der hjemmekamp mod Rækker Mølle og Fanzonen åbner selvfølgelig klokken 13.45. Vi arbejder på nogle spændende gæster. Vi ses, sammen er vi stærke.