Og så afgjorde han kampen på 5 minutter

Igen før kampen, denne gang mod Skive, var der godt besøgt i fanzonen og denne gang havde vi allieret os med den nybagte far Casper Rahr Madsen. Og selvfølgelig var det jo det allerførste vi ville høre om, hvordan det var at blive far for første gang. Og med glæde i øjnene kunne Madsen fortælle om et længe ventet barn, søvnløse nætter og en masse glæde ved at være blevet en familie på tre.

Vi ville også lige høre hvordan han har det efter den lange skade han var igennem, og det har bestemt ikke været nemt, da man jo både fysisk og psykisk skal over en hurdle, men Madsen er ovre det meste og glæden ved håndbolden er der heldigvis. Og så var der tid til at tale om dagens modstander Skive FH, som Madsen kaldte: Det vel nok bedste hold i rækken, der har så mange strenge at spille på. Han fremhævede Nikolei Jensen som en fantastisk håndboldspiller og så skulle der passes på en formstærk Benjamin Holm.

TM Tønder stod ikke mindre end fremragende i forsvaret. 5-1 forsvaret er guf med Viktor Bergholt liggende forrest og Andreas Meyer Ejlersen var i storform mellem stængerne. Alle kender deres plads i det defensive og det er en fornøjelse at se når denne del lykkes. TM Tønder førte hele 14-10 ved pausen og ikke mindre end 9 af TM Tønders scoringer faldt efter en god forsvars – eller målmandspræstation, med efterfølgende kontrascoring. Det er klasse.

De første 15 minutter af 2.halvleg var ikke så gode. Vi scorede tre gange, mens Skive scorede 8. Benjamin Holm var Skives absolut bedste, men ville heldigvis lidt for meget selv og brændte derfor også nogle gange. Bagud 17-18 tog Casper Madsen sagen i egen hånd. Fem minutters storspil af ham var medvirkende til at TMT kunne score fem mål i træk (3 af Madsen og 2 af Bergholt). Meyer lukkede helt ned og vi elsker, ELSKER hans udståling når han bare RÅBER sin glæde ud i hallen. Meget mere af det tak.

Til sidst var det bare et spørgsmål om sejrens størelse. Vi løste alt hvad et ellers stærkt Skive mandskab fandt på og alle skal have stor ros for en enorm indsats. Når man ser hvordan spillere som Tobias Balsby og Anton Filtenborg kæmper nede i det 5-1 forsvar, så bliver man altså glad i låget og det smitter af hele vejen rundt. Meyer Ejlersen var det helt naturlige valg til kampens spiller, havde det ikke lige været for en formidabel præstation, såvel i forsvar som i kontrafasen af Viktor Bergholt. 26-23 sluttede kampen og det var ikke et mål for stort efter sæsonens bedste præstation.

Næste Fanzone er 29.januar når vi møder Roskilde, som vi bare SKAL slå. Vi arbejder på at få besøg af en tidligere TMT profil. Det er ikke nemt, men vi knokler på for at få det til at lykkes, og så skal vi selvfølgelig have en spiller eller to ind forbi. Vi ses i det nye år, GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR.