En rigtig god dag i Fanzonen og i Hallen

En rigtig god dag i Fanzonen og i Hallen

Søndag var der igen hjemmekamp i Tønderhal. Odder var den modstander der skulle vise sig at være lidt for genstridig, men før det var der kaldt til Fanzone med TMT Red Support.

Vi startede som altid med skønne gæster, denne gang Morten Libak og Nick bøg Nielsen. Morten kunne fortælle at han var fra Skjern og at han skiftede til Tønder fordi han via en prøvetræning var blevet overbevist om at det var det rigtige sted for ham. Han kunne også fortælle at han glæder sig som et lille barn til kampen i Rækker Mølle, hvor han jo spillede før jul og han selvfølgelig, lige som Mathias Gidsel og brødrene Bergholt har stået i bar overkrop i Skjern Bank Arena. Nick Bøg der stammer fra Sydfyn kunne fortælle at han har det godt i Tønder og i TMT og synes at det er en rigtig fed klub at være i. Han kunne også fortælle at han har bøvlet lidt med småskader, men nu føler sig fit for fight igen. Til slut kunne de to spillere berette om forsvarsspillet var det store emne til dagens kamp, så de kunne få lukket ned for Odders Kaos spil.

Herefter måtte spillerne tilbage til truppen og vi fik talt lidt om de ændringer i 1.division, der nok kommer fra sæson 25/26 og hvad det får af betydning og vi gik også lige truppen igennem og blev enige om at der nok ikke sker mange ændringer i truppen i år. Måske lidt i højre side, men der er ikke mange med kontraktudløb i år. det glædede os især at vi ikke skal ud og skifte 8-10 mand igen, som vi jo nærmest plejer at gøre.

I hallen var der efter en god start lidt frustration over de lidt for mange tekniske fejl. Det blev der heldigvis rettet lidt op på, men vi nåede ikke helt op før pausen. Det direkte frikast mål af Kasper Knudsen må aspirere til Årets mål i 1.division. Perfekt udført mål uden at flytte på standbenet. Efter pausen var vi det bedre hold, men Odder kæmpede bravt imod. Magnus Raakjær i Odder målet havde flotte redninger, men lod også mål gå ind, han burde have taget, måske fordi han havde lidt fokus på Red Support. Han endte med at blive skudt i sænk og TMT vandt kampen og målmandsduellen. Slutresultatet blev 27-24 (12-14).

I øvrigt tak for duellen Raakjær, du er en fin fyr, der kan tåle lidt gas.

Og så var der stjernestøv over Tønderhallerne, da en af verdens bedste dommere, Mads Hansen var blevet sat sammen med Stine Jaque Jensen. Det er fantastisk at se, ikke bare hvor god han er, men også hvordan han trak Stine op i niveau. Vi tror hun lærte rigtig meget søndag eftermiddag. Hun gjorde det rigtig godt, og det giver vi Mads æren for. Ofte er en løftet pegepinger lige så god som to løftede fingre.

Efterfølgende kunne et stærkt andethold vinde det vigtige bundopgør mod DHG Odense med 30-23. Her var det sindsygt dejligt at se Sune Skovsen tilbage på banen. Morten Libak og Nicolai snogdal deltog også i den kamp, som blev afgjort af en storspillende Mads Mortensen i målet. Mads er U19 spiller og et stort talent.