Sæsonens sidste Fanzone (måske) og med lækre gæster

Sæsonens sidste Fanzone (måske) og med lækre gæster

Så er vi klar med sæsonens sidste Fanzone, og måske er det slet ikke den sidste. For efter den sikre sejr i pokalkampen mod Vejle, venter vi spændt på om vi måske skulle være så heldige at få en fed pokalkamp på hjemmebane, inden vi går på sommerferie. Og skulle vi være så heldige og hvis kampen spilles i Tønderhallerne, så bliver der naturligvis holdt en ekstra Fanzone der.

Men på søndag er der i hvert fald Fanzone fra klokken 13.40 og kom gerne i god tid, for vi har gemt det allerbedste til sidst. Vi får således besøg at to af holdets store profiler, Kasper V. Knudsen og Carl Søndergaard. De to stærke treere, som er to af 1.divisions allerbedste forsvarsspillere kommer forbi i Fanzonen klokken 13.40 og fortæller lidt om deres første sæson i TMT og giver en optakt til kampen mod deres tidligere klub Skovbakken. Og så glæder vi os bare helt vildt til besøget af to spillere med så lækker en udstråling.

Herefter skal vi have kigget lidt på næste sæsons trup, som vi tror den kommer til at se ud. Det lader ikke til at blive de store udskiftninger på holdet, men vi kigger på hvad der kunne komme af ændringer og hvem der muligvis kunne komme på tale af egne talenter. Der er virkelig spændende profiler på vej fra U19, men vi slås jo altid med at de unge flytter fra byen, men vi ved jo af gode grunde ikke, hvem af talenterne der flytter og hvem der bliver, men vi ved hvem der har det der skal til at blive håndboldspiller på eliteniveau.

Vi skal naturligvis også lige have snakket de sidste kampe igennem og en rigtig fed tur til Jyllinge, og så skal vi have set Skovbakken igennem, hvorfor lige de er en ‘must Win’ kamp, hvorfor de kun har vundet en af de sidste 17 kampe. Det er super ærgerligt at de rykker ned og vi håber at de snart vender tilbage igen, men det er svært at være amatørklub i en elite verden.

Og så skal vi selvfølgelig høre om nogen har et godt bud på kampens resultat, inden turen går ind i en forhåbentlig godt fyldt Tønderhal 2. Sammen er vi stærke.