To hurtige og en tidligere TSF profil præsenteres i Fanzonen

To hurtige og en tidligere TSF profil præsenteres i Fanzonen

Endnu engang har vi lækkert besøg i Fanzonen, på søndag fra klokken 13.45, inden kampen mod HØJ Håndbold.

Og de to første kommer garanteret i høj fart, så må vi se om vi kan få sat en tackling ind og få dem stoppet.

To af TM Tønders allerhurtigste og i begge ender af banen super dygtige fløje kigger ind klokken 13.45. Vi taler naturligvis om Anton Filtenborg og Kasper Skov Andersen, der huserer på vores fløje og har scoret henholdsvis 27 og 43 gange, i åbent spil har de scoret 27 gange hver.

Dem glæder vi os helt vildt til at snakke med. Anton Filtenborg er i gang med sin anden kontrakt med TMT, så noget af det vi skal høre fra ham, er hvad der har fået ham til at blive i Tønder. Kasper Skov Andersen er i gang med sin første sæson, så fra ham skal vi naturligvis høre hvad der fik ham til at skifte til TMT og høre lidt om hvor han kommer fra. Og så skal vi naturligvis have et oplæg fra de to spillere, til dagens kamp mod HØJ.

Klokken 14.00 får vi så besøg af vores sponsor og tidligere TSF spiller, Peter Okholm som drog ud og blev ligaspiller, ligesom han spillede ungdomslandskampe. Han har også været sportchef i TMT. Alt dette kommer han og fortæller om i fanzonen klokken 14.00. Glæd jer, det bliver rigtig godt, og så er vi naturligvis glade for at Peters firma Okholm Lighting er en trofast sponsor for TMT Red Support.

Ind i mellem alt dette skal vi lige have snakket de to seneste kampe, som vi har spillet siden sidste fanzone igennem. her vil vi bl.a. fortælle om en super tur til Maribo, hvor alt gik op i en højere enhed.