En tur i Skovtårnet med TMT Red Support

En tur i Skovtårnet med TMT Red Support

På lørdag går turen til Køge, for naturelskere et af landets skønne steder. Undertegnede var på ferie i området i sommers og kan varmt anbefale området, om det er centrum i Køge, Stevns Klint eller Skovtårnet. Og hvis vejret ikke er helt umuligt, så er sidstnævnte Skovtårn målet for dem der er morgenfriske og tager med på den tidlige tur. Skovtårnet er en kulturel oplevelse, men man skal også være rimeligt godt gående, der skal gåes rimelig mange skridt, både hen til tårnet og ikke mindst op i tårnet og ned igen. Er man frisk på dette, så får man til gengæld muligheden for at se den store skov fra oven.

Turen går til Køge, et hold der spiller frisk til og spillemæssigt har gjort det ganske fornuftigt i denne sæson. Til gengæld har det knebet med at få lukket kampene, hvorfor det kun er blevet til 3 sejre, 6 point i alt. Køge har smidt mange point i de sidste 10 minutter og det er rigtig ærgerligt for Malte Schnoor og Co. I den omvendte kamp i Tønder var situationen dog anderledes. Her bragte TMT sig relativt nemt foran 12-4 og ved pausen stod der 20-10. Efter pausen viste Køge dog at de godt kan spille håndbold og med slutstillingen 28-22, tabte TMT således 2.halvleg med 4 mål. Vi skal altså være på vagt, for Køge var tæt på at slå HCM i deres seneste hjemmekamp.

Allan kører den tidlige bus, med dem der skal forbi Skovtårnet. Der tages afsted fra Tønderhallerne i 2 biler og i Toftlund står der så en minibus. Herfra går turen til Skovtårnet. Adgang til Skovtårnet koster 175 kroner, men vælger man fra at gå op i tårnet, kan man gratis bevæge sig rundt, og evt. sidde og få en kop kaffe eller en øl, etc.

  • Afgang fra Tønderhallerne: kl.8.00
  • pris incl. entre til kampen: 200 kroner
  • pris for besøg i Skovtårnet: 175 kroner

Esben kører den anden bus med afgang fra Tønderhallerne klokken 10.30. Denne bus kører direkte til Køgehallerne, selvfølgelig med et par pitstop undervejs. Denne tur foregår i minibussen fra Sæd Auto.

  • Afgang fra Tønderhallerne: kl.10.30
  • pris incl. entre til kampen: 200 kroner

pt. er der tre pladser tilbage i begge busser, så det er først til mølle, er du medlem af Red Support og gerne vil med en af busserne.

Tilmelding til Allan Mattesen Jacobsen på tlf. 51 29 33 50 eller mail: [email protected]