Der er dog stadig plads i bussen

Der er dog stadig plads i bussen

Fredag klokken 17.00 drager TMT Red Support afsted fra Tønderhallerne, med målsætningen om at få kontrol over den normalt velbesøgte, ret lille Rækker Mølle Hallen. Sidste sæson, da vi tabte i netop denne hal, var der med over 400 tilskuere, godt fyldt i hallen, der skulle have plads til 650 tilskuere. Det bemærkelsesværdige er at der blot bor 337 mennesker i Rækker Mølle by, så hele byen, godt og vel, bakker op om holdet.

Denne gang kommer der nu også en del udefra. Vi ved jo at der er en del der selv kører, og vi har jo en del spillere, der stammer fra det midtjyske, så der kommer jo nok en del familie. Sidst, men ikke mindst, så kommer der 26 supportere fra TMT Red Support. 22 medlemmer, samt fire ungdomsspillere (U13 Drenge), heriblandt vores alle sammens Tønderrix er med i bussen. Der er dog stadig god plads i bussen, så skynd jer at få jer tilmeldt, vi skal nok passe godt på de unge mennesker.

Rent sportsligt taler vi om to hold, der begge er et andet sted, end da vi mødtes i Tønder. Rækker Mølle har forstærket sig yderligere i juleferien, med en målfarlig playmaker og TM Tønder har hævet bundniveauet til nye højder. I det omvendte opgør var Magnus Siim kampafgørende, med omkring 20 redninger, og vi havde 10 forskellige målscorere. Den kamp vandt vi 29-24, men det bliver ikke lige så nemt igen. derfor bliver der brug for sublim opbakning til drengene, fredag aften.

Afgang fra Tønderhallerne kl.17.05 (kom i god tid).

Totalpris: 170 kroner (incl. entre).

Pris for ungdomsspillere: Gratis transport og fri entre for unge under 17 år.

Hjemkomst: ca.23.30

Tilmelding: Allan 51 29 33 50 – Eller bare duk op og sig at i gerne vil med.