Klausen og Clausen er gæster på søndag

Klausen og Clausen er gæster på søndag

Fanzonen starter klokken 13.40 på søndag.

På søndag er der atter Fanzone, før hjemmekampen mod FIF. For at få lidt mere tid med de to spillere Thomas og Livio, starter vi fem minutter tidligere, altså klokken 13.40. Og der bliver nok at snakke om. Thomas har jo gjort comeback og kan sikkert fortælle lidt om, hvad forskellen er, på at være med fra sæsonstart og ikke være det. Og Livio har kontraktudløb til sommer, og selv om han næppe fortæller noget konkret, kan det jo være at han kommer med et hint om, hvad næste sæson byder på, hvem ved. Under alle omstændigheder så glæder vi os til at få besøg af de to unge mænd og bl.a. få et oplæg fra de to, og mon ikke der vil blive sagt “Returløb” undervejs i optakten.

Og så skal vi naturligvis have kigget på de to kampe vi har spillet, siden sidste Fanzone. Hvorfor bøvlede vi så meget med Odder og hvorfor vandt vi så stort i Rækker Mølle. Vi skal også have set FIF igennem, deres styrker, deres svagheder. Det kan godt blive en kamp med mange mål. FIF er klart bedre til at angribe end til at forsvare, til trods for at der i den omvendte kamp, blot stod 7-7 ved pausen.

Og sidst, men ikke mindst, så kigger vores sportchef Steen Thomsen ind og fortæller lidt om hvad han har gang i, i forbindelse med næste sæsons trup. Så kig ind, fra klokken 13.40.