Vi skal have de sidste bagspillere placeret

Vi skal have de sidste bagspillere placeret

Spørg man spillerne selv hvad plads de selv synes at de skal spille, vil 6 af dem sikkert sige venstre back. Sådan bliver det nok næppe, men det giver da trænerne nogle muligheder i kampene at så mange kan spille pladsen. Vi har allerede præsenteret Nick Bøg Nielsen som allround bagspiller, mens vi forventer at se de to venstre backs, Mathias Nikolajsen og Malte Pedersen få en del spilletid på playmaker positionen. her kommer så vores tre bud på de mere klassiske venstre backs.

Troels Clausen: Troels kan jo ret beset også spille alle pladser i bagkæden. Hans spillestil med det hurtige antrit og det gode skud kan han udføre fra alle pladser. Vi tror dog at det bliver fra venstre back, som er der han er absolut stærkest, at han skal lave sine gennembrud og mål. Troels er en klog håndboldspiller, der når han rammer dagen kan gøre en forskel på sine indhop.

Malthe Damgaard: Var egentlig andetvalg på pladsen i SønderjyskE, indtil tidligere TMT’er Oliver Eggert vendte tilbage. Det fik Malthe til at søge nye udfordringer i TM Tønder. Det blev til 3 kampe i ligaen og et enkelt mål, så nu skal han udvikles i Tønder og den 193 cm høje bagspiller skal blive spændende at følge. Udvikling tager naturligvis sin tid og med tålmodighed skal Haderslev drengen nok udvikle sig til en profil i TMT.

Rune Hoyer Schrøder: Rune Schrøder er jo den fortabte søn der vender hjem, efter 1 år i ligaen, to år i den svenske liga, med mesterskab og europacup til følge og senest et år i Frankrig, hvor det blev til en 9.plads i den bedste liga. Vi forventer en mere moden Schrøder end ham der forlod klubben for at prøve talentet af. En Schrøder der har prøvet sig af og kommer hjem og løfter holdet, ikke mindst i den offensive del af spillet.

Kasper V. Knudsen: Skovbakken spilleren, der scorede 4 gange hjemme mod TMT og bl.a. scorede 10 gange i en udekamp mod Grindsted, har trænet med i de fleste træninger som Lars Krarup har stået for på det seneste. Han har gjort et godt indtryk og kommer med god fysik og et godt skud. Han har været bærende i disse træninger og bliver en stor forstærkning for holdet.

Mickey Olah: Sidste mand til bagkæden og så lige en U19 danmarksmester. Jeg så ham forleden for første gang og min første tanke var, at han mindede om en ung Mikkel Hansen også når han snakkede. Hvis Københavnske Mickey spiller håndbold som legenden, så har vi noget at glæde os til. Mickey er en ung venstre back på 195 cm og en vis vægt, som vi har store forventninger til, velvidende at han er første års senior og lige skal have tid, så tror vi på at han kan skaffe en del nemme mål til holdet. Vi glæder os helt vildt til Mickey Olah.

Hermed har vi fået præsenteret de mange spillere, der trækker i TMT trøjen i næste sæson. I næste uge vil vi så give et lidt mere samlet overblik over holdet. Glæd jer til næste sæson, det gør vi, i TMT Red Support.