Farvel og Tak til fire skønne fyre

Farvel og Tak til fire skønne fyre

I denne uge er truppen blevet sendt på ferie og fire af dem vender ikke tilbage, når de igen mødes om en måneds tid. Det betyder ikke at de bare bliver glemt, af os fra TMT Red Support, og vi vil gerne takke dem hver især for deres indsats, på vores hold.

Casper Rahr Madsen: Klubmanden over dem alle, hvis seniorkarriere i den grad er blevet smadret af skader og det er en skam. I den tid han spillede, var han i perioder holdets bedste spiller. Som playmaker var han både hjernen på holdet, men kunne også selv finde vejen til netmaskerne. Desværre blev han aldrig helt sine skader kvit, og tænk lige engang, hvor god han kunne være blevet i topform. Casper prøvede sig selv af som assistenttræner over et par omgange, men har altså fundet ud af at han ønsker at prøve noget andet. TMT Red Support ønsker Madsen held og lykke med det som fremtiden måtte bringe.

Anton Krogh Filtenborg: Unge Filtenborg kan man simpelhen kun holde af. Knægten der bare lyser langt væk af positiv udstråling. Sikken en gave det har været at have en fyr som Anton i truppen, i omklædningsrummet og i Byen. På banen har Anton vist forsvarsspil af høj klasse og han har scoret afgørende mål i den anden ende. Anton bliver savnet i Tønder og det bliver spændende at se om det kribler i ham når håndboldsæsonen går i gang, eller om han tager en pause mens han læser. Vi ønsker dig held og lykke med studierne, Anton Filtenborg.

Livio Klausen: Livio har vi lært at kende som en lidt mere stille fyr, men også som en topprofessionel håndboldspiller, der er helt bevidst om sine stærke sider. Han kan spille håndbold med enorm høj fart, scorer ikke så mange mål, men har anden eller tredie sidste hånd på rigtig mange mål, så en fantastisk holdspiller. Livio virker til at være en rigtig god holdkammerat og han har været værdsat i TM Tønder i de to år han var her. Held og lykke fremover, Livio Klausen.

Morten Libak: Morten kom til TMT efter juleferien og det er langt fra nemt at komme til en ny klub, ny kultur, når der blot er 11 kampe tilbage. Morten viste sig dog som en fantastisk fyr, der gav alt til træning og han var med til at holde det høje træningsniveau. Spilletid var der knap så meget af, af ovenstående grunde, men han har leveret, hvad man kunne forvente. Nu ønsker vi Morten held og lykke, hjemme i Rækker Mølle.