Casper Madsen kigger ind i fanzonen

Casper Madsen kigger ind i fanzonen

Fredag aften er der igen fanzone i Tønderhallerne og denne gang skal vi først og fremmest julehygge, det bedste vi har lært. Derfor har vi allieret os med Casper Rahr Madsen der på denne aften har været far til en lille dreng i 3 uger. Og når nu det er sidste gang inden jul, skal vi selvfølgelig spørge ham hvordan det har været at få forandret sit liv med denne lille guldklump.

Vi skal naturligvis også snakke håndbold med Madsen og have et lille oplæg til kampen, inden den står på julehygge. Hvis nogen har været i gang med julebagningen og gerne vil dele ud af deres mesterværker, så tag endeligt lidt med og del med os andre. Ellers har vi naturligvis også lidt med.

Vi har også været i kontakt med tophåndbold og har nogle løsningsforslag til de der ikke kan få app’en til at virke og denne gang skal vi nok finde tid til at hjælpe de sidste. Vi har også lidt slikposer, sponsoreret at HTM Service som vi skal have uddelt, det sker via lodtrækning undervejs under fanzonen.

Og så håber vi at Casper Rahr Madsens bedre halvdel, Mie Høier, sammen med den lille dreng kigger forbi i fanzonen og viser sønnen frem, men det er dog ikke sikkert at det er muligt, der er jo lige nogle spise og sovetider der skal passes. Alt i alt ser vi frem til en times tid i julens tegn. Vi åbner dørene klokken 18.15