Vi kunne ikke have ønsket os meget mere

Vi kunne ikke have ønsket os meget mere

Da sæsonen startede med træningskampe, var det med en vis usikkerhed. Vi vidste jo godt at klubben havde fået sammensat et hold med gode spillere, samt fået hentet en erfaren træner, der havde arbejdet med unge håndboldspillere i over 10 år. Usikkerheden kom jo af at vi stod med et helt nyt hold med 12 nye spillere, en ny træner og et helt nyt koncept og en måneds tid inde i sæsonen ville der komme en ny direktør, hvilket jo også betyder forandringer. Hvor lang tid ville der gå inden det her hold begyndte at fungere?

Træningskampene gav dog begrundet håb om at det godt kunne blive godt, men efter fire turneringskampe stod vi med tre point og de to tabte kampe på henholdsvis 11 og 7 mål var bekymrende. Efterfølgende kunne vi dog se at vi præsterede mod dem vi skulle præstere imod, og til trods for et knapt nederlag til HCM, var vi ret positive. Det er vel kun hjemmebane nederlagene til HCM,  og Århus HC, vi skal ærgre os over. På udebane har det været outstanding, med seks sejre og kun et nederlag.

19 point er absolut godkendt. 7.pladsen er lidt under hvad vi havde håbet på, men vi har samme pointtal som nummer fem og seks og er kun et point efter HØJ på 4.pladsen. Havde vi spurgt inden sæsonstarten, havde alle nok ville være tilfredse med at ligge et point efter oprykningsfavoritterne fra Ølstykke, så der er al mulig grund med at være tilfredse.

Rækken er lidt delt, hvor tre hold danner toppen. Fire hold, deriblandt TMT danner subtoppen, og så er der et kæmpe hul på seks point mellem nr. 7 (TMT) og nummer 8 (FIF), der ligger øverst i den store gruppe af midt og bundhold. Vi har dermed al mulig grund til at være tilfredse. TMT er en integreret del af toppen i 1.division, til trods for de mange nye spillere der skulle spilles sammen. Foråret 2024 bliver bestemt endnu bedre, nu vi er fundet sammen som en stærk enhed, så der er meget at glæde sig til og hos TMT Red Support glæder vi os over at det er gået så fint. Vi kunne ikke have ønsket os meget mere.

Hermed ønsker vi alle en glædelig Jul og et godt Nytår. Det bliver et vildt 2024 for TM Tønder Håndbold og TMT Red Support.