En skøn søndag på kontoret

En skøn søndag på kontoret

Der var indkaldt til sidste hjemmekamp i turneringen, da Skovbakken, der allerede var rykket ud af, var modstanderen. De to tidligere Skovbakken drenge Kasper V. Knudsen og Carl Søndergaard var på besøg i Fanzonen og fortalte lidt om livet i Tønder, i TMT og om fortiden i Skovbakken. Derefter kiggede vi lidt frem mod næste sæson og bl.a. hvilke spillere fra U19 der kunne være spændende at følge.

I hallen manglede vi et par af de normale trommere og vi havde inviteret folk til at komme og hjælpe. Det tilbud havde et par unge piger valgt at tage imod og selvom der selvfølgelig lige skulle gå lidt tid, inden vi fandt sammen som gruppe, så gik det faktisk rigtigt godt, med at få bakket drengene op. Spillerne skulle også lige bruge lidt tid inden de kom i gang, men da først de fandt rytmen, var der ingen tvivl om hvor pointene skulle hen. Det var en rigtig fin dag, hvor nogle af de normalt bærende kræfter overlod taktstokken til andre. Det var dejligt at se spillere som Malte Pedersen, Nicolai Snogdal og Sune Skovsen folde sig ud. Defensivt var det som altid Kasper V. Knudsen der styrede løjerne og hvor er han altså bare god.

TM Tønder vandt en stensikker sejr på 34-27. Sejren kunne sikkert have været større, men hvem går egentlig op i det. Det var meget vigtigere med spilletid til alle. Så alt i alt en skøn dag på kontoret.

Allerede på torsdag går turen til Skæring, hvor kampen om 6.pladsen skal slå’s. Det er sæsonens ultimative næstsidste kamp, tæller vi pokalkampen med, som skal spilles inden sommerferien. Hvem modstanderen bliver ved vi sikkert om en uges tid. Sportchefen har jo ønsket en kamp mod SønderjyskE eller Kolding. Vi vil gerne tilføje Skjern med Brdr. Bergholt på den liste. Lillebror Viktor Bergholt var i øvrigt i hallen og så kampen mellem TM Tønder og Skovbakken.

Skal du med til Skæring på torsdag, så kan det nå’s endnu. Vi er ca.30 tilmeldte til turen, der foregår i stor bus. Som altid når vi kører i stor bus, vil vi gerne invitere ungdomsspillere med gratis, blot skal de selv finde ud af at komme ind i hallen, i Skæring er der fri entre for unge under 18 år. Vi voksne betaler 160 kroner for transport og entre, hvis altså vi er medlem af TMT Red Support. Tilmelding hos Allan tlf. 51 29 33 50 Sammen er vi stærke.