Lars og Steen kiggede forbi ved generalforsamlingen

Lars og Steen kiggede forbi ved generalforsamlingen

For en uge siden blev TMT Red Supports årlige generalforsamling afholdt og det blev endnu en hyggelig aften.

Efter at Torben Lund igen blev valgt til ordfører, og i øvrigt kunne erklære generalforsamlingen lovlig, kunne formand Esben Lind aflægge sin årlige beretning og som altid var han glad for den opbakning vi evner at give holdet. Samtidig kunne han meddele at Flemming “Flæske” Lund havde valgt at stoppe i bestyrelsen, men heldigvis ikke med at slå på tromme for TMT. Flæske blev herefter udnævnt til æresmedlem nummer 3 i TMT Red Support.

Herefter havde vi virtuelt besøg af Cheftræner Lars Krarup, der var med på storskærm. Lars havde masser af lovord til supporterne og kunne fortælle hvor meget vores opbakning betyder for hele holdet. Både hjemme i Tønderhallerne, men nok især på de mange udebaner, hvor Red Support sætter dagsordenen på sidelinien.

Alan Mattesen Jacobsen, vores kasserer fremlagde et fint regnskab. Til trods for store udgifter, især til transport, kunne vi komme ud af året med sorte tal. Dette skyldes også andre ture som vi har tjent en smule på, men ikke mindst indtægter fra sponsorerne og selvfølgelig kontingent, hvor vi i øvrigt er en del billigere end dem vi sammenligner os med. Til gengæld har vi med ca.240 medlemmer, væsentligt flere end de andre.

Ud over “Flæske” var alle de der var på valg, villige til genvalg. Vi har været de samme i omkring 10 år, men nu fik vi så et nyt ansigt i bestyrelsen. Vores trommedasker gennem mange år, Kim Leszczynski blev valgt ind som suppleant, mens suppleant Kim Møller blev bestyrelsesmedlem. Nu skal vi så have fundet ud af hvem der skal være hvad i den nye bestyrelse. Det har i mange år givet sig selv, men nu er tiden kommet til lidt forandring.

Vi gik over på vandrehjemmet og fik lidt at spise og her kom Sportchef Steen Thomsen forbi og fortalte om hvad han har haft gang i gennem især foråret, hvor de sidste brikker typisk falder på plads. Steen havde i det hele taget rigtig meget på hjerte og mens klubberne rundt om os skifter kraftigt ud, forsøger TM Tønder sig med kontinuitet dette år. Det har vi ikke prøvet i mange år, men nu har vi en trup, der skal i gang med år to sammen. To nye fløje, en ny stregspiller og en ny assistenttræner, er hvad vi har fået. Og hvem ved, måske dukker der en kanin op af hatten i 11.time. Man ved aldrig hvad der sker i den her branche.

ET KÆMPE TAK SKAL LYDE TIL VORE SPONSORER