Vi havde en god fredag aften, hvor kun sejren udeblev.

Der var lagt op til en stor fredag aften i Tønderhallerne, men HC Midtjylland havde desværre en anden dagsorden end os.

Vi startede i Fanzonen 75 minutter før kampstart og fik denne gang besøg af cheftræner, Lars Krarup. Der var en masse vi gerne ville vide og spørgsmål som: “Er du tilfreds med sæsonen indtil nu?”, “Kan du mærke at dem der ikke spiller så meget, kæmper for mere spilletid?” og “Hvor i tabellen ligger TMT når sæsonen er slut?”, blev stillet.

Og Lars Krarup svarede på alle spørgsmål. Han ville naturligvis gerne have haft flere point, men var ellers fint tilfreds. Han syntes jo at vi skulle have slået Odense hjemme, men erkendte også at pointet var vundet tilbage i FIF. Og han ser spillere vise sig flot frem til træning og syntes ikke at noget havde ændret sig omkring målsætningerne omkring sæsonen. Til sidst gav han et fint oplæg og så naturligvis en svær kamp mod HCM, der har et ret komplet hold med et par stærke backs.

Efterfølgende havde vi en lillekonkurence mellem Flæske og Esben og kunne konstatere at førstnævnte kunne flest af spillernes navne. Vi fik talt lidt om den seneste hjemmekamp og om FIF turen, den flotte sejr osv. Til sidst fulgte vi op med en lille briefing om HCM, der har et komlet hold og især Rasmus Graffe og Rasmus Madsen, samt deres stærke forsvar blev nævnt. Og det var netop disse tre, der blev afgørende.

I hallen kom vi bagud med tre, men vandt så de næste 20 minutter med 6 mål, inden HCM lige lukkede ned forsvarsmæssigt de sidste fem minutter. 12-12 ved pausen. Holdene fulgtes godt ad i 2.halvleg, men TMT måtte kæmpe mere for deres mål end HCM, netop fordi de to gange Rasmus gjorde en forskel, rent angrebsmæssigt. Det kunne ses de sidste 10 minutter, hvor gæsterne havde momentum og vandt 25-27.

Men alt i alt en godkendt indsats af TM Tønder der har rykket sig meget, siden hjemmekampen mod Skive og kan vi finde det her spil frem, så kan vi sagtens gå hen og vinde de næste mange kampe. Intet er umuligt for det her hold, når bare indsatsen er, som den har været, de seneste fire kampe. Det bliver bedre og bedre, kamp for kamp.

Sammen er vi stærke og på søndag gælder det Malte Schnoor og Køge håndbold, klokken 15.00 i Tønderhal 2.