Skal du med på en af de sidste pladser

Skal du med på en af de sidste pladser

En stopfyldt minibus kører fra Tønderhallerne på søndag klokken 7.45. Det er lidt tidligt, men deltagerne i den bus har valgt at tage ud og se noget på Sjælland, kunne evt. være Skovtårnet. Derefter kører de videre til Frederiksberg til kampen. Den anden Minibus kører fra Tønder klokken 10.30 og direkte til Frederiksberg. I denne bus er der stadig 4 tomme sæder. Turen koster 185 kroner for transport frem og tilbage og en billet til hallen. Det er i hvert fald en del billigere end DSB orange og så får du ovenikøbet en håndboldkamp med Danmarks fedeste håndboldhold med i købet.

Og det kan godt gå hen og blive en rigtig underholdende affære i Frederiksberg hallen, for der scores mange mål i FIF’s kampe. FIF scorer i snit 30 mål pr.kamp og lukker over 33 mål ind. Der kan ingen andre hold i rækken følge med og f.eks scorer TMT 26 og lukker 27 ind i snit. FIF kommer typisk med 180 km i timen og man skal typisk score 33-35 mål imod dem. Det gjorde vi ikke i det omvendte opgør hvor vi tabte 31-32.

Så var det noget for dig at komme med på turen og støtte holdet, der med en sejr kan kigge opad i tabellen, så kontakt Allan på tlf. 51 29 33 50, hellere i dag end i morgen, det er efter først til mølle, man er tilmeldt når man har betalt.