Her er vores bud på playmaker positionen

Her er vores bud på playmaker positionen

Vi mangler stadig at præsentere de sidste seks bagspillere, der alle skyder med højre hånd. Og nu bliver det lidt tricky, for i virkeligheden ved vi jo ikke hvem der skal spille i midten og hvem der skal spille venstre back og det kan jo sagtens ske at mange af disse spillere kommer til at spille en del på begge pladser. Vi vil dog lige forsøge at se på hvad vi tror det ender med at Lars Krarup kommer frem til efter at han sikkert får forsøgt sig frem i træningskampene.

Casper Rahr Madsen: Vi kan lige så godt begynde med det indlysende, for Madsen er det naturlige valg til pladsen, når han nu vender tilbage uden smerter i knæet (og lad ham nu forblive skadesfri). Madsen var i sidste efterår holdets vigtigste brik og vi tror at han især angrebsmæssigt for fundet det storspil frem igen. Måske spares han i forsvaret, det er jo noget trænerne må beslutte.

Mathias Nikolajsen: I Nicolajsens første år som senior har han i den grad brændt banen af på venstre back. Ja der er blevet lavet lidt fejl ind i mellem, men det er helt normalt når man tager så stort et ansvar som Mathias gør og så i så ung en alder. I Pokalkampen mod Kolding viste han sig frem som playmaker og han var så god at KIF var nødt til at skade ham. Mathias bliver en kæmpe profil i 1.division i næste sæson og det bliver som playmaker. Vi er slet ikke i tvivl.

Malte Pedersen: Malte kommer fra Fredericia. Den 185 cm høje venstre back beskrives som en eksplosiv spiller, sådan lidt som en Michael Damgaard type og så er det jo ligegyldigt på hvilken plads han spiller. Vi tror at han skal omskoles som playmaker og så bare skal kastes ind som joker i angrebet efter behov. Han skal nok blive spændende at følge.

Sidst men ikke mindst er der jo også all round bagspilleren Nick Bøg Nielsen som vi allerede har præsenteret.