Her er det samlede overblik over holdet i næste sæson

Her er det samlede overblik over holdet i næste sæson

Vi har nu præsenteret holdet for næste sæson, plads for plads. Vi har skrevet lidt om hver spiller, og det har været rigtigt svært, for i bund og grund er alle de nye ret ukendte for os og træningskampene i Juli og August skal gøre os alle klogere. Her giver vi jer det fulde overblik over hvordan holdet ser ud. Tallet i parantes er spillerens alder pr. 1.september når sæsonen går i gang.

  • Målmænd: Andreas Meyer Ejlersen (26), Magnus Siim (22) og Mikkel Hansen (21)
  • Stregspillere: Tobias Balsby-Pedersen, (25) Carl Søndergaard (22) og Phillip Lyngby Pedersen (23)
  • Venstre Fløje: Nicolai Stærmose Snogdal (21) og Kasper Skov Andersen (23)
  • Højre Fløj: Anton Krogh Filtenborg (22)
  • Højre Backs: Livio Klausen (21) og Sune Skovsen (22)
  • Venstre Back/Playmaker: Nick Bøg Nielsen (24), Mathias Nicolajsen (21), Malthe Damgaard (21), Casper Rahr Madsen (25), Malte Pedersen (21), Mickey Olah (20), Rune Schrøder (28), Kasper Knudsen (23) og Troels Clausen (20, fylder 21 omkring sæsonstart)

Dermed kan man se at det bliver et ungt hold, men også med en del spillere, med en vis rutine, så vi skal ikke være bekymrede omkring spillernes alder. Vi har samlet playmakere og venstre backs fordi vi af gode grunde ikke ved hvem der kommer til at spille hvor, af de højre håndede bagspillere. Vi er fortrøstningsfulde hos Red Support og tror på en rigtig spændende sæson i subtoppen af 1.division, og så glæder vi os bare til at lære truppen at kende og til at råbe jeres navne rundt omkring i de danske haller. Sammen er vi stærke, og velkommen til de nye.