TMT Red support hyggede i bussen og i hallen

For anden udekamp i træk, var vi nok til at vi kunne komme afsted i en stor bus fra Agerskov Turistfart og det var med ingen ringere end chefen selv (Johnny) som chauffør, så vi var i fantastisk gode hænder til både ud og hjemtur. Ved Tønderhallerne blev bussen fyldt godt op med glade TMT tilhængere, Trommer og proviant. Glade og forventningsfulde drog vi afsted mod Århus. Undervejs blev der tipset på slutresultatet og alle var enige om at det ville blive en knap sejr til TMT på 1-2 mål og omkring 26-29 TMT mål i alt. Skal vi ikke bare afsløre at ingen ramte rigtigt.

Godt ankommet til Skæringhallen fik vi sat trommerne op og kunne begynde at bakke holdet op da kampen startede. TMT var hele tiden lidt foran, med Århus halsende efter, på nær et minuts tid i slutningen af første halvleg. Der blev rettet op af et TMT hold der bare ville vinde den her kamp. 13-14 ved pausen i vores favør. I pausen hørte vi trommer i den anden ende af hallen, dem kunne vi ikke høre under kampen. Red support vandt klart den duel.

Efter pausen forblev de første 10 minutter som 1.halvleg til stillingen 17-17. Her mistede Århus’ enmandshær Chris Jørgensen, der havde spillet fantastisk kamp, pusten. Først blev han udvist og siden fik han aldrig momentum igen. Århus’ bænk havde også travlt med alt andet, som de alligevel ikke kunne ændre på, og det udnyttede TMT helt fantastisk. Med en helt fantastisk vilje til at vinde alle løse bolde og et forsvar som hjemmeholdet slet ikke kunne finde løsninger på, kunne TMT bringe sig foran 18-24. Kampen var lukket med 11 minutter igen og TMT vandt en sikker sejr på 23-30. En kamp hvor vi taktisk havde meget mere i værktøjskassen end Århusianerne.

Andreas Meyer Ejlersen var igen fantastisk i målet. Sikke redninger han lige disker op med. Viktor Bergholt var fantastisk i både kontrafasen og fra fløjen. Også Anton Filtenborg spille endnu en stor kamp i begge ender og hans sidste mål blev smadret ind fra nærmest nul grader. MEN… selv om hans afslutninger ikke lige sad i skabet, denne dag, så vil vi fremhæve Kristoffer Vestergaard, som kampens, måske allerbedste mand. Hold da lige op hvor gør han bare sine holdkammerater gode. Havde han scoret et par mål mere havde vi tildelt ham et rent 12 tal.

I sidste ende var det dog en stor holdsejr. Det var holdets kamp mod individualisterne, og heldigvis for det. Glade forlod vi hallen og satte os ud i bussen, hvor vi kunne konstatere at nedrykning ikke længere er en mulighed. Nu kigger vi kun opad i tabellen.

Fik vi sagt at Johnny fik os godt hjem og armene ikke var kommet ned da vi ramte Tønderhallerne igen 🙂