Masser af gæster i Fanzonen før Rækker Mølle

Masser af gæster i Fanzonen før Rækker Mølle

Foto: Torben Lund og Esben Lind

Vi var i kontakt med rigtig mange spændende gæster før kampen mod Rækker Mølle, og nåede op på hele fem besøg, så der var virkeligt travlt. Og det blev en sindsyg spændende og temmelig oplysende dag for de der var til stede. Vi startede med at Kim Møller fortalte om hvordan han havde fået samlet penge ind til støtteturen, præsenterede sine sponsorer og gav et realistisk bud på hvor stor en check støtteforeningen kommer med. Kim’s bud var ca.65.000, hvilket var lige optimistisk nok, skulle det vise sig.

De to lokale spillere Jesper Redlefsen og Troels Clausen kiggede forbi og vi fik en snak om deres fortid, hvad de laver ved siden af håndbolden og en kampoptakt. Jesper fortalte bl.a. om da han var til ungdoms EM i Kroatien og om at være ejendomsmægler, mens Troels fortalte om sine fremtidsplaner og sin konsulentvirksomhed.

Rene Hamann- Boeriths kom forbi og fortalte om sin karriere som spiller og træner, hvor især det sidste har bragt ham vidt omkring. Han fortalte at det drejede sig om oplevelser når han havde skiftet meget. Rene der har haft job med Tønderhallerne som hjemmebane hele tre gange fortalte også at han oftest havde haft job ved siden af og så fortalte han om sine børns håndboldkarrierer. meget spændende besøg af Rene Hamann-Boerithts der gav et kampoplæg og så stopper han i øvrigt i Rækker Mølle efter denne sæson.

Lars Krarup var sidste gæst og sammen med ham kom spotschef Sten Thomsen ind. Vi talte med Lars omkring spillestilen i næste sæson, hvor han kunne fortælle at han vil tilbage til 6-0 forsvar, men ellers ikke ændre det store på det punkt. Vi spurgte også ind til det at arbejde med unge spillere og han sagde at det drejede sig om at lytte, men og at han også kunne give en skideballe om nødvendigt.

Så tog Sten Thomsen over og han kunne fortælle at det egentligt ikke var svært at finde dygtige spillere der gerne ville til TMT. Det svære var nærmere at få spillere, som økonomien passer til. Det skal selvfølgelig hænge sammen. Sten lovede dog både Lars os TMT Red Support at vi kunne se frem til et stærkt hold i næste sæson. Sten kom også med roser til Red Support og fortalte at vi var en af de væsentlige årsager til at dygtige spillere gerne vil til TM Tønder.

Det var en utrolig stor øjenåbner at høre Sten fortælle om sit arbejde med at sætte et hold sammen, og det står helt klart, at jo flere penge der kommer i kassen, jo stærkere hold. Red supports vurdering er at vi er inde i en lidt ond spiral lige nu og at det er op til sponsorerne om man vil have et stærkt hold i Tønder. Med stor respekt for de sponsorer klubben har, det er svære tider i Europa og dermed i Danmark.

Kampen mod Rækker Mølle skal vi helst glemme i en fart. De ligger åbenbart ikke godt til os. 2-10 efter et kvarter og 23-23 efter et flot comeback, men det rakte ikke og til sidst stod der 28-33. Stor ros til Lasse Hamann-Boeriths og Kristoffer Vestergaard, der hver især var deres holds klart bedste. På søndag er det Grindsted ude og det kan blive lige så svært.